Cat de sigure sunt implanturile dentare?

Dr. Marcu Selaru bio photo By Dr. Marcu Selaru

Implanturile dentare contemporane sunt folosite de mai mult de 30 de ani, fiind o solutie sigura si eficienta pentru inlocuirea dintilor lipsa.

Sunt sigure implanturile?

Implanturile dentare sunt de obicei realizate din titan, un material biocompatibil, care este acceptat de către organism și servește ca o bază solidă și robust pentru dinții de înlocuire. osul naturale blochează implantul în poziție prin fuzionarea sau atașarea în sine, la implant. Acest proces, cunoscut sub numele de osteointegrare, dă dinților cu ajutorul implanturilor înlocuite stabilitatea și puterea de a sprijini dinții de înlocuire, rezista la utilizarea de zi cu zi, și funcționează ca dinți obișnuite.

Implantologia este una dintre cele mai sigure si mai previzibile proceduri în domeniul medicinei dentare atunci cand sunt efectuate de un implant dentar dentist instruit și cu experiență. Un implant dentar este cel mai puternic dispozitiv disponibil pentru a sprijini dinții de înlocuire și permite dinților de înlocuire să se simtă, uite și să lucreze în mod natural. In plus, implanturile dentare sunt singura metoda de restaurare care stimulează osul naturale sub dintele lipsă.

Ne puteti adresa o intrebare si va vom raspunde: