Implanturile dentare Alpha Bio

Dr. Marcu Selaru bio photo By Dr. Marcu Selaru

Implanturile Alpha Bio sunt fabricate de AlphaBioTec, cea mai mare companie de implanturi dentare din Israel. In 2008 AlphaBioTec a fost cumparata de compania elvetiana Nobel Biocare, unul din liderii mondiali in tratamentele cu implanturi.

Comunicat de presa

Nobel Biocare a anuntat astazi ca a acceptat să achiziționeze AlphaBioTec Ltd, cea mai mare companie de implanturi dentare din Israel. Nobel Biocare va cumpăra toate acțiunile restante în cadrul companiei pentru 95 milioane $.

Prin această achiziție, Nobel Biocare isi va consolida pozitia de lider prin obținerea accesului imediat la unele dintre segmentele de piață cu cea mai rapidă creștere pe aria implanturilor stomatologice, cum ar fi mini-implanturile și implanturile cu diametru mic. În același timp, compania va câștiga o poziție de lider de piață în Israel, și isi va extinde în continuare poziția sa în Rusia, Polonia și America Latină.

Cu o cotă de piață de mai mare de 60 la suta, AlphaBioTec este lider in piata implanturilor dentare din Israel. Produsele AlphaBioTec sunt, de asemenea, vândute în mai mult de 40 de tari, iar afacerile sale de export au crescut într-un ritm mai mare de 35 de procente în ultimii câțiva ani. AlphaBioTec a atins poziții de conducere în țările de mare creștere din Europa de Est, Rusia si se extinde rapid în India, Coreea și America Latină. AlphaBioTec are mai mult de 20 de ani de experienta in implanturi stomatologice si este inventatorul produsului ce au precedat implantul NobelActive. NobelActive Nobel Biocare este în prezent în faza de pre-lansare și este de așteptat să fie introduse pe piață în al doilea trimestru al acestui an.

Nobel Biocare va obține toate drepturile asupra mărcii comerciale AlphaBioTec lui, nume de marcă, procesul de inovare, rețeaua R&D și facilitatea de producție din Tel Aviv. Nobel Biocare va păstra toate mai mult de 120 de angajati AlphaBioTec iar Ophir Fromovich, actualul proprietar si CEO, va deveni președinte al consiliului de AlphaBioTec și acționează în calitate de consilier al Nobel Biocare.

Domenico Scala, CEO al Nobel Biocare: “Aceasta achizitie extinde pozitia de lider a Nobel Biocare, permițându-ne să intram pe segmente noi si cu creștere rapidă pe piață. Poziția AlphaBioTec de lider în Israel și puternicele abilități de inovare cu oameni excelenti vor completa capacitățile noastre de inovare.”

In conformitate cu termenii acordului, achiziția va fi plătită în numerar și acțiuni Nobel Biocare existente. Tranzacția este de așteptat să se închidă în al doilea trimestru al anului 2008.

[https://globenewswire.com/news-release/2008/02/07/372870/135886/en/Nobel-Biocare-Signs-Agreement-to-Acquire-AlphaBioTec.html]

Ne puteti adresa o intrebare si va vom raspunde: